Thursday, April 10, 2008

Moda strazii


Anul acesta se poarta culoarea mov. Oriunde ai intoarce capul dai de acesta culoare care pe mine, personal, incepe sa ma oboseasca. Deodata, culoarea preferata a tineretului si nu numai adevenit mov - ul. Culoarea mov reprezinta meditatie, relaxare, cunoastere, inteligenta, solidaritate si spiritualitate, cuvinte care, din pacate, nu caracterizeaza tinerii zileleor noastre.
Indiferent ce doresti sa iti cumperi pentru garderoba, bluzite, cizme, curele, genti sau alte accesorii, culoarea mov predomina in toate magazinele. Mov - ul a fost in mare voga la inceputul anilor `80 si dupa cum bine stim, moda revine.

Chiar daca aceasta culoare nu se afla printre gusturile mele si in garderoba mea nu se gasea aproape nici un articol mov...am inceput sa - mi achizitionez bluzite si accesorii mov. E ca o obsesie si mai presus de toate, dorinta de a fi la moda indiferent de consecinte. Ce ne pasa ca nu place culoarea sau ca nu ne sta bine atat timp cat suntem la moda...merita. Oare? Oare nu mai bine ne simtim bine in hainele pe care le imbracam, nu e mai confortabil in pielea noastra decat sa pretindem ca suntem ceea ce nu suntem?

No comments: