Monday, March 31, 2008

Lasati-l bre in pace!

Presedintele Traian Basescu a simtit nevoia sa precizeze ca acuzatiile aduse jurnalistilor in ultima perioada au fost la adresa practicii presei din tara noastra si nu la adresa directa a jurnalistilor. Traian Basescu a criticat principalele trusturi de presa si i- a numit pe jurnalisti "tonomate", referindu - se la diferiti analisti politici. Romanii ii tin partea presedintelui si cred ca Traian Basescu a actionat corect intr - o situatie in care se scriau prea multe "neadevaruri" despre "copilul lui inocent si timid". Daca a avut o zi mai proasta in care nu i - a iesit cateva acorduri asta nu inseamna ca nu este o domnisoara capabila. Tanti Floarea ne - a spus foarte indignata: "Domnul presedinte are dreptate, toti sunteti niste hoti care dati bani lui Voiculescu ca sa apareti la televizor. Mintiti poporul cu televizorul. Ce aveti cu saraca fata? E vinovata ea ca e fata presedintelui? Lasati - l bre o data in pace!" Tanti Floarea a continuat intr - un limbaj care nu poate fi postat pe acest blog.

Domnul Petru ridica si el glasul la mine pentru a - i lua apararea domnului presedinte, uitandu - se cu ochii lui de vultur: "Domnul presedinte nu are ce face de se pune cu voi toti. Ar trebui sa nu se mai uite la televizor, sa nu mai citeasca presa ca se indispune degeaba. Si - a facut datoria de tata, datorie pe care si - o asuma orice parinte care isi iubeste copilul. stie Domnul presedinte ce are acasa".

Nenea Zimbru este impartial. El nu este nici de partea presedintelui si nici de cea a jurnalistilor: "Ziaristii isi fac treaba, ce sa mai scrie si ei saracii? Nu vedeti ca nu mai au nici locuri de munca, asa de mult s- au inmultit".

Poporul este alaturi de presedinte, asa cum este si normal pentru o tara ca a noastra.

1 comment:

Unknown said...

tot mai bine,ar trebui sa insisti cine stie poate avem un viitor redactor sef la un ziar tare